Lindehoeve - ontbijtarrangementen

De Lindehoeve

 

Ontbijt-arrangementen

Het ontbijt wordt geserveerd in buffetvorm, met dagverse producten. We streven ernaar onze klanten te verwennen met allerlei zelfgemaakte, kwaliteitsvolle lekkernijen. Een glaasje bubbels, zelfgeperst fruitsap, warme dranken (koffie, thee, chocomelk,…) zijn standaard.

780 ontbijtarrangementen

Proef onze ovenverse broodjes, verse croissants, heerlijke koffiekoekjes,… Wij bieden onze gasten een verscheidenheid aan van charcuterie en kaas, gerookte zalm, mozzarella, verse eiersla, krabsla,… Een gekookt eitje of liever spek met eieren, u heeft de keuze.

Voor de zoetebekken hebben we zelfgemaakte confituur en huisbereide gebakjes, verse yoghurt en fruitsla.

Prijs: 25€/volw , 15€/kind (4-12jaar) , kinderen tot 4 jaar gratis


Enkel in het weekend, op reservatie.


We verzorgen uw vergaderingen/meetings

Een ontbijtbuffet is dè trend om uw zakenrelatie te verwennen. Tijdens het ontbijt kan u verder uw zaken bespreken en ook genieten van een uitstekend buffet, de voordelen van het tafelen met klanten, leveranciers, collega's of zakenrelaties spreken voor zich, vele belangrijke beslissingen werden tijdens een lunch of diner onderhandeld.

De vergadering, presentatie of meeting kan bij 'De Lindehoeve' plaatsvinden in een rustige, natuurrijke omgeving. Onze accommodatie biedt plaats aan +/- 30 personen en beschikt over een ruime, gratis parkeerplaats.

ontbijtvergaderingen


 

Praktisch

 

Locatie en vergadermogelijkheden

De ruimte biedt plaats aan +/- 30 personen, gratis WiFi  en beamer zijn aanwezig. Dranken zijn verkrijgbaar aan de bar, bediening en service zijn inbegrepen.

ontbijtarrangementen


Parking en bereikbaarheid

Het hotel beschikt over een ruime privé parking.

De Lindehoeve is goed bereikbaar, maar door de ligging in het  natuurgebied moeten we zeker even meegeven dat er slechts één toegangsweg mogelijk is per auto. Wie 'De Lindehoeve' wil bereiken moet via de Jagersweg (inrijden tegenover Sparrenweg 206, GULF-tankstation).

Volg daarom onze aanbevolen route via de bijgevoegde kaart. U kan deze kaart ook afdrukken met de bijhorende info. 

route hotel lindehoeve
Route (afdrukbare PDF),  de enige toegangsweg (met de auto) is vanop de Sparrenweg 206, tegenover het Gulf-tankstation, de Jagersweg inrijden. 


Boekingen - reservaties

Bespreek de mogelijkheden en geef uw wensen door, we zorgen ervoor. Bekijk de contactgegevens via onze contactpagina.